Louella Gerritsen

Louella Gerritsen heeft al vele jaren yoga gepraktiseerd en gedoceerd. Zij heeft de docentenopleiding gevolgd van Stichting Raja Yoga Nederland. Zij heeft die afgesloten met een studie, “Hoe word ik weer heel? “. Waarin Louella de effecten van yoga onderzoekt op de gezondheid en het functioneren van de mens.

Al tijdens deze opleiding werd Louella geïnspireerd door de Himalaya Yoga Meditatie Traditie, die geleid wordt door Swami Veda Bharati, in Rishikesh, India. Louella werd geïnitieerd, voltooide de yogadocentenopleiding van de Traditie, en is nu, sinds 2007, internationaal gecertificeerd yogadocent van de Traditie.

In samenwerking met Willem Meijer heeft zij het “Himalaya Yoga Meditatie Instituut Nederland” opgericht, waar yogalessen en -cursussen gegeven worden op drie verschillende locaties. Voor informatie hierover raadpleeg www.himalaya-yoga.nl

Louella is tevens bestuurslid van en kerndocent bij de Stichting Himalaya Yoga Nederland, die o.a. de Nederlandse Opleiding tot Yogadocent in de Himalaya Traditie verzorgt. Voor informatie hierover raadpleeg www.yogadocent.com of www.yogadocent.be .

Als Licenced HeartMath Provider en Hartcoherentie trainer weet Louella met bepaalde HartMath-technieken de gunstige effecten van yoga te versterken.

In het dagelijkse leven is zij werkzaam als docent Engels in het voortgezet onderwijs. Als Remedial Teacher ondersteunt zij leerlingen met leer- en ontwikkelingsproblemen. Ook in dit werk past zij yoga- en HeartMath-technieken toe.

Haar belangstelling gaat uit naar naïeve schilderkunst, koken, tuinieren en reizen naar Aziatische landen.

Louella is te bereiken via websites www.himalaya-yoga.nl en www.hartbrein.nl , en telefonisch onder nummer 0344-619589.

e-mail: gerritsen-vanbakel@wxs.nl
Studie: Hoe word ik weer heel?