Swami Ma Tripurashakti Bharati

Swami Ma Tripurashakti Bharati (Ma Tri) is een student van Swami Jnaneshvara Bharati. Haar geboorte in Nederland, haar jeugd en haar vrouw-zijn stellen haar in staat de kennis en wijsheid van de Bharati Traditie met anderen te delen vanuit een uniek perspectief.

Haar grote verlangen om het Ware Zelf te kennen, om werkelijk VRIJ te zijn, bracht haar al snel – bijna onmiddelijk – van de Kunstacademie naar een leven van (yoga)beoefening. En al voor haar dertigste legde ze haar gelofte van Sannyasa af. Ze verspreidt nu de eeuwenoude en complete yogaleer met gebruikmaking van moderne communicatietechnieken. Zo heeft zij een website gebouwd in een Engelse en Nederlandse versie en creëert zij animaties op YouTube.

Swami Ma Tripurashakti reist de hele wereld over en bezoekt verschillende plaatsen, zoals de Abhyasa Ashram (gesticht door Swami Jnaneshvara) en Sadhana Mandir in Rishikesh, de oude ashram van Swami Rama, om Yoga, Advaita Vedanta and Samaya Sri Vidya Tantra te beoefenen, te dienen en te delen.

Be in awe of the Divine Beauty of the apparent play of Pure Consciousness and devote every breath to know Her, Tripura, the One that plays in the Waking, Dreaming and Deep Sleep States!

Link websites: AbhyasaAshram.org & Tripurashakti.com